Publicat per

Activitat 1. Pràctiques artístiques col·laboratives: un primer apropament

Carregant...

 

Proposta de definició del concepte “pràctiques artístiques col·laboratives”.

Les pràctiques artístiques col·laboratives son activitats pensades i realitzades per col·lectius de persones, que en molts casos no han tingut una relació prèvia amb el món de l’art. Aquestes formes relacionades amb la col·laboració i la participació fomenten la participació de varis individus en la pràctica, d’acord amb la proposta de l’artista, o els artistes. També hi ha projectes definits per col·lectius on l’artista no és més que un agent dintre del sistema de relacions que obre el projecte. Per tant arribem a la conclusió que aquest tipus de pràctiques són les que es duen a terme en «col·laboració» dintre el món de les pràctiques artístiques. Abasten diferents àmbits i contextos i son un focus d’estudi i debat. Aquesta diversitat de camins ve donada pel reconeixement de les pràctiques artístiques col·laboratives com a disciplina.

Debat0el Activitat 1. Pràctiques artístiques col·laboratives: un primer apropament

Les intervencions estan tancades.